Materiaal-onderhoud /verkoop

Uw Sherpa Machine is een werkpaard voor elke Aannemer, Hovenier. deze Machines zijn weliswaar specifiek ontworpen en gebouwd voor het uitvoeren van zware taken; ze hebben nog steeds goed onderhoud nodig. Goed en regelmatig onderhoud van uw Machine verlengt de levensduur, voorkomt mankementen en bespaart u op de lange termijn kosten. Voor het beste onderhoud van uw Sherpa Machine, maxilift autolaadkraan in Leerdam en de wijde regio, komt u naar BonoTech Machines.

 

Meer weten over onderhoud voor uw Machine in Leerdam? Klik hier voor contact.

 

Onderhoud van uw Machine in Leerdam door een ervaren specialist

Voor het onderhoud van elke Machine in Leerdam of omgeving kunt u bij BonoTech Machines terecht. In ons bedrijf vindt u nog ouderwets vakmanschap en service. Wij werken aan alle merken en modellen Machines, zowel de meest recente modellen als oude modellen.

Ook leveren we nieuw en gebruikt Sherpa, Maxilift autolaadkranen. Ook monteren / leveren, Orginele onderdelen!

 

 

Bij BonoTech treft u altijd een specialist met zeer veel ervaring op alle vlakken. Wij hebben uitvoerige kennis van alle materiaal en kunnen daarom ook zorgen voor perfect onderhoud.

 

Wij stellen een diagnose en doen het onderhoud aan uw Materiaal in Leerdam

Een belangrijke reden om voor ons te kiezen voor het onderhoud van uw Sherpa, Maxilift in Leerdam, is omdat wij u naast regulier onderhoud kunnen helpen met nog veel meer diensten. Zo beschikken wij over geavanceerde diagnose-apparatuur, kunnen wij u van dienst zijn met alle reparaties en installatie en zelfs met modificaties.

 

Wij combineren de service en expertise van de dealer met uitgebreide extra specialisaties en scherpe prijzen. Bij ons is uw Machine in goede handen, of u nu komt voor een periodieke onderhoudsbeurt of een reparatie. Alle diensten die wij verlenen, voeren wij in house uit.

 

Wij zijn een kleinschalig bedrijf en zijn daar trots op. Wij willen u namelijk de best mogelijke service bieden. Daarom bent u bij ons geen nummer, maar nemen wij uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden en u op de hoogte te houden van uw auto. De beste service voor een goede prijs. Zo eenvoudig kan het zijn.

 

Wilt u onderhoud aan uw Machines in Leerdam?

Meld u aan voor het onderhoud van uw Sherpa Machine of maxilift auto kraan in Leerdam en wij plannen zo spoedig mogelijk het onderhoud voor u in op een door u gewenst moment. Wij maken graag kennis met u en lopen samen met u door onze bevindingen aan uw wagen. Hebt u vragen vooraf? Schroom niet om ons te bellen of te mailen.