SHERPA 300

De SHERPA 300 kniklader serie valt op door een krachtig en robuust uiterlijk. Bij de ontwikkeling is gekozen voor de allerbeste materialen en onderdelen, zodat een zorgeloze inzet is gewaarborgd. De SHERPA 300 knikladers zijn voorzien van sterke Kubota diesel krachtbronnen. De aandacht vanaf ontwerp tot en met afwerking zorgt voor een praktische compacte krachtpatser die vele jaren probleemloos inzetbaar is.

 

SHERPA 300+

De SHERPA 300 Plus kniklader is het paradepaardje van de SHERPA kniklader 300 serie. Dankzij de hydrostatische aandrijving en de sterke Kubota diesel krachtbron kan dit SHERPA topmodel 1000 kg last op een veilige manier tillen en verplaatsen. Door toepassing van de allerbeste hydrauliek en aandrijvingstechnologie is de bedrijfszekerheid van de SHERPA knikladers optimaal gewaarborgd. De SHERPA 300 Plus is ideaal inzetbaar bij specifieke werkzaamheden in de wegenbouw, stratenmakerij, zwaardere hovenierswerkzaamheden en op agrarische bedrijven.

 

SHERPA 300 LPG

De Sherpa 300 LPG kniklader beschikt over alle eigenschappen die de Sherpa 300 serie zo succesvol maakt. Compacte wendbare kracht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden voor professionals in de wegenbouw, stratenmakerij en de agri- groensector. In het streven naar beter hebben wij de Sherpa 300 LPG uitgerust met een sterke Kubota motor die op LPG functioneert. Uitlaatgassen worden daarmee aanzienlijk beperkt en ook het geluidsniveau is aanzienlijk lager. Vooral in woon- en kantooromgevingen en bij stallen wordt dit voordeel gewaardeerd.

AFMETINGEN:

 

TECHNISCH GEGEVENS:

CONTACT

Tienhovenseweg 9

4121KS  Everdingen 

Tel: 0345 745689

E: info@bonotech.nl

Ma-Vr: 8:00- 17:30